Vanaf 1 oktober a.s. wordt Haverkamp Optiek weer Optiek Kale

23 jaar geleden namen Leo en Jannie Haverkamp Optiek Kale aan de Oudestraat 147 in Kampen over. Ze bouwden met veel enthousiasme de optiekzaak uit tot een moderne zelfstandige optiek. Persoonlijke aandacht en professioneel advies zijn belangrijke uitgangspunten voor hen. Een zelfstandige optiek (geen onderdeel van een keten) geeft de vrijheid om een eigen beleid te bepalen. Voor Haverkamp Optiek betekent dit dat iedere klant persoonlijk wordt geholpen door dezelfde medewerker. Van ontvangst tot oogmeting, van glasadvies tot bril en contactlens advies.

Maar vanaf 1 oktober a.s. wordt Haverkamp Optiek weer Optiek Kale. Optiek Kale is een zeer goed bekend staande optiekzaak in Nunspeet aan de Laan. Leo en Jannie Haverkamp hebben de leeftijd gekregen om het rustiger aan te doen en vonden in Matthijs Knepper van Optiek Kale een goede opvolger.
Uit de gesprekken die er geweest zijn hebben we een erg goede indruk gekregen van de klantvriendelijkheid en professionaliteit van de mensen van Optiek Kale. We hebben dan ook het volste vertrouwen in een goede voortzetting van onze optiek, aldus Leo Haverkamp.

Optiek Kale gaat in de winkel in Kampen werken met een vast team van gediplomeerde medewerkers. Met als vast gezicht Ard van Beek bijgestaan door Thirza Verbunt en Jolien Haagsma, Jolien is nu ook al bij Haverkamp Optiek werkzaam. Optiek Kale werkt in dezelfde stijl als Haverkamp Optiek: betrokkenheid bij de klant en gewoon goede oogzorg. ‘We hebben er zin in om de klanten van Haverkamp Optiek en nieuwe klanten te gaan helpen. We nemen daar graag de tijd voor. Zo leren we u en leert u ons kennen’ aldus Ard van Beek, zelf ook woonachtig in de Gemeente Kampen.

Vrijdag 30 september is dus de laatste werkdag van Leo en Jannie en zij vinden het fijn om u ‘s middags van 14:00 tot ’s avonds 20.00 de hand te kunnen schudden. Ook zullen Matthijs en Ard aanwezig zijn om kennis met u  te maken.

Wilt u meteen een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bel naar 038-3328836 (bereikbaar tijdens onze openingstijden) of ga naar de website van Optiek Kale en vul het formulier in.

Contact informatie

Oudestraat 147 8261 CK Kampen