(Zonne) brillen

Wij hebben een prachtige brillencollectie van voordelige tot exclusieve monturen, waarbij we u graag terzijde staan bij het maken van een keuze. Ook is het mogelijk om digitale foto’s van u te maken met de door u gepaste brillen, zodat u zelf goed kunt beoordelen welk montuur het beste bij u past.

Optimale keuzes in brillenglazen

In overleg met u worden de beste mogelijkheden op een rij gezet, uw glassterkte in combinatie met het uitgezochte montuur en uw wensen bepalen het uiteindelijke advies. Met de nieuwste technieken kunnen we uw brillenglazen optimaal dun maken.

Om multifocale glazen perfect te kunnen monteren wordt er altijd een technische foto van u gemaakt met het Visioffice syteem zodat de glaspositie optimaal gecentreerd kan worden.

Uw glazen kunnen voorzien worden van een lichte tint of een degradé tint (in kleurintensiteit oplopend). U kunt ook kiezen voor meekleurende glazen, De nieuwste Transitions glazen kleuren buiten snel, en worden binnen weer helemaal helder. Lees meer over Transitions glazen.

U wilt een zonnebril?

  • Zonnebril op sterkte
  • Enkelvoudige zonnebril op sterkte al vanaf 89,00 compleet.
  • Vraag naar de mogelijkheden.
  • Keuze uit diverse kleuren, met en zonder ontspiegeling, wel of niet gepolariseerd.
  • Keuze uit Monofocaal, Multifocaal en Bifocale glazen.

Wij hebben de volgende merken in de brillencollectie: Rodenstock, Charmant, Silhouette, Joshi, Johann von Goisern, Eyefunc, Look, Monkey glasses, Trëboss, Traction, Bellinger, Bloomdale, Esprit, Ray Ban, Vanni, Dutz, Inface, Trendo, Eigensign, Preciosa, Polaroid en Serengeti.

Tijd voor een leesbril?

Naar mate u ouder wordt, zullen uw ooglenzen wat stugger worden, dit is een normaal proces. Het eerste signaal daarvan is bij het lezen van kleine letters dichtbij: het even duurt eer de letters scherp zijn. Bij dichtbij lezen gaat u de tekst steeds verder van uw ogen houden, omdat het zicht op een normale afstand onscherp is.

Wat voor leesbril heeft u nodig?

Ook met dat advies kunnen wij u helpen. Wij kunnen de sterkte bepalen die u nodig heeft om de kleine letters weer voldoende te kunnen lezen.
Als u zelf nog geen bril had, kunt u kiezen voor een leesbril of u kunt kiezen voor multifocale glazen.

Lensdragers

  • U kunt kiezen voor multifocale lenzen. Hierin heeft u twee sterktes, één om in de verte goed te kunnen zien, en één om letters van dichtbij beter te kunnen lezen.
  • U kunt ook wanneer u lenzen heeft, een leesbril erbij kopen. Zo gebruikt u de lenzen om ver weg te zien, en wanneer u iets wilt lezen, zet u uw leesbril er extra bij op

Bent u toe aan een computerbril?

Wanneer u boven de 50 bent en ook al op 80 cm leesklachten heeft, en u werkt veel achter de PC, dan is het tijd voor een computerbril.
Dit is een bril speciaal afgestemd op gebruik nabij op 40 cm,  tot ongeveer 100 cm veraf. Zeker als u al een multifocale bril heeft en daarbij telkens achterover naar uw beeldscherm gaat kijken is het raadzaam eens te informeren naar een beeldschermbril!

Controle fabrieksfouten

Na 1 jaar gebruik ontvangt u een controle oproep om uw bril te inspecteren op mogelijke fabrieksfouten. Deze service geven wij in verband met garantie aanspraken, zodat er tijdig actie kan worden ondernomen.

Verschillende soorten glazen: Minerale & Kunststof

Minerale glazen (glas) zijn wat minder gevoelig voor krassen, maar veel zwaarder en gevoeliger voor breuk, dus ongeschikt voor sportieve activiteiten.
Veiliger zijn kunststof glazen. Deze zijn haast onbreekbaar en lichter van gewicht maar veel gevoeliger voor krassen als ze niet behandeld zijn.
Door extra beschermlagen aan te brengen zoals Crizal Forte, ontstaat er een vuilwerend en krasbestendig ontspiegeld brillenglas.

Extra service namens Haverkamp optiek

  • Zakt uw bril af of zijn er pijnlijke drukpunten?
  • Loop even binnen voor een betere afstelling.
  • Is uw bril niet goed meer schoon te krijgen? (bijvoorbeeld door stof en vuil in de randen of bij de neussteuntjes), breng de bril dan voor een ultrasonische reiniging.

Deze service is kosteloos en u kunt er meestal op wachten.
Ook de scharnieren en schroefverbindingen worden gecontroleerd.

Wij wensen u veel succes met uw nieuwe brillenglazen

Menu